Căsătoriile de același gen sunt un truc politic, inventate să împingă ecumenismul și unitatea în fața problemelor, cum am aratat în mai multe articole dinainte. Subiectul SSM(Same Sex Marriage) luat separat de ecumenism arată lipsă de înțelegere a întregului tablou, necontând cine aduce în discuție problema, fie cineva dintr-un așa-zis grup „creștin” sau cineva dintr-o Biserică Ortodoxă oficială.

SSM este un subiect despre care toate religiile vorbesc: Ortodoxie, Catolicism, Protestantism sau Islam - toate îl osândesc. Chiar și Papa a criticat recent Congresul Statelor Unite pentru acceptarea pasivă a acestei perversiuni. Atunci cine militează pentru ea? Politica o face! De ce? Scopul ascuns este mobilizarea tuturor religiilor într-un comun împotriva acestei grozăvii, care pare să fie aceea care a adus mânia lui Dumnezeu fără întârziere. Diavolul știe asta și exploatează ignoranța credincioșilor căldicei ca să se unească toți cei care se opun SSM-ului. Încearcă să găsești Adevărul dincolo de căldiceală, deoarece căldiceala îți dă doar jumătatea tabloului. Deoarece ești căldicel, și nu cald nici rece, te voi scuipa din gura mea (Apocalipsa 3;16).

Așadar fii atent la adevărata mărturisire despre această grozăvie - spre oricine asculți vorbind despre acest subiect, nu ar trebui să-l despartă de ecumenism. Dacă se uită la lucruri în particular atunci ei nu înțeleg lucrurile în întregul tablou și sunt doar căldicei în credință. Orice subiect se dezbate, fie SSM sau ISIS sau orice altceva, te rog ia asta în considerare: dacă este văzut separat de ecumenism, atunci nu se merită să îl bagi în seamă, pentru că tot ce se întâmplă în aceste vremuri din zilele noastre în lume, se întâmplă pentru această falsă unitate.